
Erzincan'da Silah Teşhiri Olayı
Erzincan'da, sosyal medya platformları üzerinden silah teşhiri yapan 2 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.
Operasyonun Detayları
İl Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalara devam ediyor.
Gözaltına Alınan Şahıslar ve Elde Edilen Malzemeler
Yapılan araştırmalar sonucunda, sosyal medya üzerinden bireysel silahlanma bakımından şüpheli olan F.B. ve T.E.D. isimli şahıslara ulaşılmıştır. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde gerçekleştirilen arama sonucunda 3 tüfek, 1 tabanca, bir adet şarjör ve 37 fişek ele geçirilmiştir.
Adli Süreç Başlatıldı
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.
Erzincan'da sosyal medya platformlarından silah teşhir yaptıkları belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler F.B. ile T.E.D'ye ait ev ve iş yerinde yapılan aramada 3 tüfek, 1 tabanca ve şarjörü ile 37 fişek ele geçirildi.