GÜNCELLEME: Erzurum'da Bıçaklı Kavga
Erzurum'un Aziziye ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada, 2'si kardeş toplamda 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, Saltuklu Mahallesi'nde, Burak K. ve kardeşi Buğra K. ile Eren A. ve Yusuf S. arasında alacak meselesi yüzünden başlayan bir tartışma sonucunda gerçekleşti.
Kavga Nasıl Başladı?
İddialara göre, alacak verecek sebebiyle çıkan tartışma aniden bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Burak K. ve Buğra K. bıçakla yaralanırken, Eren A. ve Yusuf S. karşı tarafta olay yerini terk etmeyi başardı.
Olay Yerine Müdahale
İhbar üzerine olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burak K. ’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.
Adli Süreç
Polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda kavgaya karışan şüphelileri yakaladı. Eren A., olay sırasında hafif yaralanmış olarak tedavi gördükten sonra karakola götürüldü. Öte yandan, Yusuf S. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Eren A. ise, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Erzurum'un Aziziye ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 2'si kardeş 3 kişi yaralandı. Zanlılardan olayda hafif yaralandığı öğrenilen Eren A, tedavisinin ardından karakola götürüldü.
Erzurum'un Aziziye ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 2'si kardeş 3 kişi yaralandı. Zanlılardan olayda hafif yaralandığı öğrenilen Eren A, tedavisinin ardından karakola götürüldü.