Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esenyurt'ta Lavanta Emekli Evi Açılışı Gerçekleşti

Esenyurt Belediyesi, yeni Lavanta Emekli Evi'ni düzenlenen törenle açtı ve emeklilere yönelik hizmetleri arttırmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 02.05.2025 17:21
Güncelleme Tarihi: 02.05.2025 17:21

Esenyurt'ta Lavanta Emekli Evi Açılışı Gerçekleşti

Esenyurt'ta Lavanta Emekli Evi Törenle Açıldı

Esenyurt Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde bulunan Atatürk Yürüyüş Parkı içinde yeni tesisini, "Lavanta Emekli Evi" olarak hizmete sundu. Açılış törenine katılan Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, tesisin inşaat sürecini ve mevcut durumunu değerlendirerek başladıkları tadilat süreçlerinin hızlandırıldığını belirtti.

Emeklilere Özel Tasarım

Aksoy, emekli vatandaşların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bu tesisin emekli evi konsepti ile planlandığını ifade etti. Aldıkları geri dönüşler doğrultusunda diğer emekli evlerinin geliştirilmesine yönelik adımlar atacaklarını vurguladı.

Yeni Yatırımlar ve Projeler

Konuşmasının devamında Aksoy, ilçenin her noktasında devletin gerektirdiği yatırımların devam ettiğini ifade ederek, özellikle Barbaros Mahallesi'nde yapımına başlanan 24 derslikli okul projesinin de hayırseverlerle birlikte yürütüldüğünü aktardı. Ayrıca gelecekte Esenyurt Adliyesi için temel atma süreçlerini takip ettiklerini dile getirdi.

Tören, açılış öncesinde okunan Kur'an-ı Kerimin ardından, kurdelenin kesilmesi ile son buldu.

Esenyurt Belediyesinin "Lavanta Emekli Evi"nin açılışı için tören düzenlendi. Törene, Esenyurt...

Esenyurt Belediyesinin "Lavanta Emekli Evi"nin açılışı için tören düzenlendi. Törene, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy (sol 4) katıldı.