
Esenyurt'ta Servis Minibüsü Kazası
Esenyurt'ta yaşanan üzücü bir olayda, bir servis minibüsü 5 yaşındaki Suriyeli İbrahim Aldaher'e çarparak altına aldı. Kaza, İncirtepe Mahallesi 256. Sokak'ta meydana geldi. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine ait 34 BOD 517 plakalı minibüs, öğrencilerini aldıktan sonra hareket etti ve oynayan çocuğu görmeden çarptı.
Olay Anının Detayları
Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine hızlıca polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. İbrahim’in cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Şoför Gözaltına Alındı
Kaza sonrası minibüsün sürücüsü İhsan Vural gözaltına alındı ve emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olay anında çocuğun yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.
Güvenlik Kamerası Görüntüleri
Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, minibüsün bir binanın önünde bekledikten sonra hareket ettiği, sokakta oynayan çocuğu fark etmediği ve çarptığı an yer alıyor. Ayrıca, olay anında bir kişinin sürücüye uyarıda bulunmak için minibüsün camına vurduğu görüldü.
Esenyurt'ta servis minibüsün çarparak altına aldığı çocuk hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Esenyurt'ta servis minibüsün çarparak altına aldığı çocuk hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.