Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eşini Aldatmayan Meslekler Belli Oldu!

Bir ilişkide en önemli şey sadakattir. Bazı meslek mensupları aldatmaya daha fazla meyilliyken bazıları ise tam aksine sadıktır. Yapılan araştırmalara göre eşini aldatmayan meslekler belli oldu. Satış sektöründe çalışan kişilerin, iş yerinde ilişki yaşadıklarını kabul eden yüzde 14,5’lik çarpıcı bir oranla en çok aldatanlar arasında yer aldığını açıkladı. Aldatma konusunda öne çıkan meslek gruplarının ardından aldatma oranlarının düşük olduğu 'en sadık' meslekler ise şöyle sıralandı: Perakende, Kamu hizmetleri ve yönetimi, Pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler, Çevre/tarım, Hukuk, Medya ve internet, Sanat, tasarım, Kolluk kuvvetleri ve güvenlik, İşletme ve danışmanlık, Bilim ve eczacılık.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 13:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eşini Aldatmayan Meslekler Belli Oldu!

İlk Sıradakine Çok Şaşıracaksınız

Bir ilişkide en önemli şey sadakattir. Bazı meslek mensupları aldatmaya daha fazla meyilliyken bazıları ise tam aksine sadıktır. İşte eşini aldatmayan meslekler...

Yapılan araştırmalara göre eşini aldatmayan meslekler belli oldu. Yapılan işe göre aldatma oranlarını inceleyen araştırmacılar, “Satış sektöründe çalışan kişiler”in, iş yerinde ilişki yaşadıklarını kabul eden yüzde 14,5’lik çarpıcı bir oranla en çok aldatanlar arasında yer aldığını açıkladı. “Genellikle düzensiz çalışma saatleri ve çok sayıda düzenlenen etkinlik sadakatsizliğin ana üreme alanı olarak ön planda” denildi.

Aldatma konusunda öne çıkan meslek gruplarının ardından aldatma oranlarının düşük olduğu 'en sadık' meslekler ise şöyle sıralandı:

  1. Perakende
  2. Kamu hizmetleri ve yönetimi
  3. Pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler
  4. Çevre/tarım
  5. Hukuk
  6. Medya ve internet
  7. Sanat, tasarım
  8. Kolluk kuvvetleri ve güvenlik
  9. İşletme ve danışmanlık
  10. Bilim ve eczacılık