Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eski Manavgat Belediye Başkanı Rüşvet Soruşturmasında Adliyeye Sevk Edildi

Şükrü Sözen ve kardeşi Fatih Sözen, rüşvet suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 11.09.2025 10:46
Güncelleme Tarihi: 11.09.2025 10:46

Eski Manavgat Belediye Başkanı Rüşvet Soruşturmasında Adliyeye Sevk Edildi

Eski Manavgat Belediye Başkanı Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'da gerçekleştirilen "rüşvet", "zimmet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlamaları ile gözaltına alınan eski Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve kardeşi Fatih Sözen, adli sürecin devamı için adliyeye götürüldü.

Gözaltı Süreci

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolü yapıldı ve ardından adliyeye sevkleri gerçekleştirildi.

İstanbul'dan Gözaltı

Eski belediye başkanı Şükrü Sözen, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra Manavgat'a transfer edildi. Aynı işlemler Fatih Sözen için de uygulandı.

Antalya'da "rüşvet", "zimmet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından gözaltına alınan eski...

Antalya'da "rüşvet", "zimmet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından gözaltına alınan eski Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen (önde) ile kardeşi Fatih Sözen, adliyeye sevk edildi.

Antalya'da "rüşvet", "zimmet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından gözaltına alınan eski...