Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eyüpsultan'da Taksi Sürücüsüne Silahlı Saldırı

Eyüpsultan'da bir taksici silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti, saldırgan gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 17.08.2025 07:10
Güncelleme Tarihi: 17.08.2025 07:10

Eyüpsultan'da Taksi Sürücüsüne Silahlı Saldırı

Silahlı Saldırı Sonrası Taksi Sürücüsü Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, Mithatpaşa Mahallesi Selanik Bulvarı'nda meydana gelen silahlı saldırıda, taksi sürücüsü Sefer Kaya ağır yaralandı.

Olayın Gelişimi

34 TBC 07 plakalı taksinin sürücüsü Sefer Kaya, henüz belirlenemeyen bir sebeple silahlı saldırıya maruz kaldı. İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Kaya’yı hemen hastaneye kaldırdı. Ancak, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis Çalışmaları ve Protesto

Olay yerine gelen polis ekipleri, kapsamlı bir araştırma başlatarak olayla bağlantılı olarak bir şüpheliyi gözaltına aldı. Ayrıca, taksi sürücülerinin olayı protesto etmek amacıyla oluşturduğu bir konvoyda korna çalarak tepkilerini gösterdiği belirtildi.

Eyüpsultan'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan taksici, kaldırıldığı hastanede...

Eyüpsultan'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan taksici, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Mithatpaşa Mahallesi Selanik Bulvarı'nda 34 TBC 07 plakalı taksi sürücüsü Sefer Kaya, henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıya uğradı. Olaydan sonra taksiciler konvoy oluşturarak bir süre korna çalıp saldırıyı protesto etti.

Eyüpsultan'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan taksici, kaldırıldığı hastanede...