Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Farah Zeynep Abdullah: Aşk-ı Memnu'nun Bihteri Bikinisiyle Gündemde

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter filminde başrol oynayacak olan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından bikinisiyle uzanarak bir pozunu paylaştı. Oyuncunun kusursuz fiziği takipçilerinden büyük beğeni topladı. Farah Zeynep Abdullah, İstanbul'da doğmuş olup tiyatro ve müzikle ilgilenmektedir. İngiltere'de eğitim görmüş ve oyunculuk kariyerine Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle başlamıştır.

Yayın Tarihi: 10.08.2023 15:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Farah Zeynep Abdullah: Aşk-ı Memnu'nun Bihteri Bikinisiyle Gündemde

Farah Zeynep Abdullah fiziğiyle kendine hayran bıraktı

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter filminde başrol oynayacak olan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından bikinisiyle uzanarak bir pozunu paylaştı. Başarılı oyuncunun düzgün fiziği ise takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Kusursuz Fiziğiyle Büyüledi

Başarılı oyunculuk performansıyla geniş bir hayran kitlesi kazanan ve Instagram hesabından 1,5 milyon takipçisi bulunan Farah Zeynep Abdullah, yoğun iş temposundan arta kalan vakitte tatile çıktı. Güzel oyuncu, Instagram hesabından da bikinisiyle uzanarak verdiği bir pozunu paylaştı. Oyuncunun kusursuz fiziği görenleri hayran bırakırken paylaşım da beğeniler çığ gibi yağdı.

Farah Zeynep Abdullah Hakkında

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardır. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşınmıştır. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil olmuştur. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri almıştır. Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur. Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif gelmiştir. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin karakterini canlandırmıştır.