
Fetih Gençlik Derneği Kurban Organizasyonunu Başlattı
Fetih Gençlik Derneği, 2025 yılı Kurban Bayramı çalışmaları kapsamında "Kurbanını Paylaş, Gönüller Fethedilsin" sloganıyla yeni bir kampanya başlattı.
İhtiyaç Sahiplerine Ulaşacak
Derneğin açıklamalarına göre, bu yıl Çad, Nijerya, Tanzanya ve Gazze gibi bölgelerdeki ihtiyaç sahipleri için gençlerle birlikte kurban kesimi gerçekleştirilecek.
Kampanya Hedefleri
Kampanya çerçevesinde, vekalet yoluyla alınan kurbanlar, Afrika’nın çeşitli noktalarında ve Gazze için Mısır’da kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Geçtiğimiz yıl 25 bin 723 kurban hissesini ulaştıran dernek, bu yıl 32 bin hisse ile 100 binden fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı planlıyor.
Bağışçılara Bilgilendirme
Dernek, bağışçılardan alınan kurbanların kesim ve dağıtım işlemlerini SMS ile bildirecek.
Dernek Başkanı'nın Açıklamaları
Fetih Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Karataş, bu bayramda da vekaletle kurban talimatı vermek amacıyla çalışmalara başladıklarını belirtti. Karataş, "Afrika’da birçok noktada yardımlarımızı ulaştıracak ve gönülleri fethetmek için titizlikle çalışacağız. Ayrıca, çocuklarımızın bayram sevinci yaşamaları için onlara bayramlık kıyafetler hediye edeceğiz," dedi.
Kurban Fiyatları
Derneğin 2025 yılı için belirlediği kurban fiyatları; büyükbaş hisse bedeli 4 bin, küçükbaş hisse bedeli 5 bin ve Gazze için büyükbaş hisse bedeli 10 bin lira olarak belirlendi.
Fetih Gençlik Derneği, 2025 yılı Kurban Bayramı organizasyonunu "Kurbanını Paylaş, Gönüller Fethedilsin" sloganıyla başlattı. Dernekten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Çad, Nijerya, Tanzanya ve Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için gençlerin öncülüğünde kurbanlar kesilecek. Fetih Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Karataş (sağda), açıklamalarda bulundu.