
Gaziantep'te Bıçaklı Kavga Davasının Devam Eden Süreci
Gaziantep’te 17 yaşındaki Eyüp Arıcı’nın bıçaklı kavgada hayatını kaybetmesine dair yargılanma süreci devam ediyor. 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu bulunan 6 sanıktan bazıları ve maktulün ailesi katıldı. Duruşma, 18 yaşından küçük sanıkların varlığı nedeniyle kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.
Tutuklu Sanıkların Duruşması ve Karar
Duruşmada, tutuklu sanıklar E.A.K., A.S.P. ve 18 yaşından küçük olan sanıklar K.B, M.F.K, M.T.Y ve İ.E.Ö yer aldı. Mahkeme heyeti, sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek duruşmayı 19 Aralık'a erteledi.
Yeni Gelişmeler ve Babanın Açıklamaları
Olayla bağlantılı olarak daha sonra davaya dahil edilen U.E.M. hakkında ise zorla getirilme kararı çıkarıldı. Eyüp Arıcı'nın babası Ömer Arıcı, adliye girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Türk adaletine güveniyorum. Hakim ve savcılarımızdan Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.
Eyüp Arıcı, 9 Şubat’ta Atatürk Mahallesi'nde gerçekleşen bıçaklı kavgada yaralanmış ve hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirmişti.
Gaziantep'te 17 yaşındaki Eyüp Arıcı'nın bıçaklı kavgada öldürülmesine ilişkin tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Baba Ömer Arıcı, adliye girişinde gazetecilere açıklama yaptı.