
Gaziosmanpaşa'da Hırsızlık Olayı
Gaziosmanpaşa'da bir markette gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kazımkarabekir Mahallesi'nde bulunan markete gelen kimliği belirsiz bir kadın ve bir erkeğin, marketten bir paket pirzola ve bir paket köfte aldıktan sonra ödeme yapmadan dışarı çıkması dikkat çekti.
Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında
Marketin kapısının önünde bir süre sohbet eden hırsızlardan biri ayrılırken, diğer şahıs yerde bırakılan mangallardan bir tanesini alarak bir araca doğru yöneldi. Olayın ardından iş yeri sahibi, güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve hırsızlık yapıldığını tespit ederek şüphelilerden şikayetçi olacağını bildirdi.
Olay, bölgedeki güvenlik kameraları sayesinde belgelenirken, hırsızlığın süratle çözülüp çözülemeyeceği merak konusu oldu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" sloganıyla düzenlenen mitingine katıldı. Özel, burada konuşma yaptı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" sloganıyla düzenlenen mitingine katıldı. Özel, burada konuşma yaptı.