Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halkbank'tan Müşterilerine 2.000 TL Hediye Kampanyası

Bankalar müşterilerini memnun etmek adına birçok başlık altında fırsatlar sunuyor. Halk Bankası tarafından da güzel haber geldi. Halkbank yaptığı kampanya duyurusunda kampanyaya katılım sağlayan kişilere 2.000 TL'ye kadar para hediye edeceğini bildirdi. Kampanyanın 31 Ekim tarihine kadar geçerlilik süresi olduğunun da altı çizildi. Halk Bankası'ndan 2000 TL verileceğinin müjdesi geldi. Müşteriler yapacağı harcamayı kampanyaya katılarak 2.000 TL bedavaya getirecek. Bankadan alınan bilgilere göre, yapılacak olan harcamaya göre değişen miktarda yani 2.000 TL'ye kadar ParafPara verileceği belirtildi. Halkbank Paraf Kartı Kullanıcılarına 300 TL Hediye! Halkbank Paraf Kartı Kullanıcılarına 300 TL Hediye! Ekim ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde Halkbank müşterileri, bankanın sunduğu güncel fırsatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Halkbank, ekim ayında da birbirinden cazip kampanyalarını duyurdu. 1 Ekim tarihinde başlayan ve 31 Ekim'e kadar devam edecek olan bu kampanya, Para

Yayın Tarihi: 13.10.2023 02:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Halkbank'tan Müşterilerine 2.000 TL Hediye Kampanyası

Halkbank Kampanya Açıklaması

Bankalar müşterilerini memnun etmek adına birçok başlık altında fırsatlar sunuyor. Halk Bankası tarafından da güzel haber geldi. Halkbank yaptığı kampanya duyurusunda kampanyaya katılım sağlayan kişilere 2.000 TL'ye kadar para hediye edeceğini bildirdi. Kampanyanın 31 Ekim tarihine kadar geçerlilik süresi olduğunun da altı çizildi. Halk Bankası'ndan 2000 TL verileceğinin müjdesi geldi. Müşteriler yapacağı harcamayı kampanyaya katılarak 2.000 TL bedavaya getirecek. Bankadan alınan bilgilere göre, yapılacak olan harcamaya göre değişen miktarda yani 2.000 TL'ye kadar ParafPara verileceği belirtildi.

Halkbank Paraf Kartı Kullanıcılarına 300 TL Hediye!

Halkbank Paraf Kartı Kullanıcılarına 300 TL Hediye! Ekim ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde Halkbank müşterileri, bankanın sunduğu güncel fırsatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Halkbank, ekim ayında da birbirinden cazip kampanyalarını duyurdu. 1 Ekim tarihinde başlayan ve 31 Ekim'e kadar devam edecek olan bu kampanya, Paraf Kart sahiplerine özel sunulan avantajlarla dolu.Paraf Kart İle 150 TL ParafPara Kazanın!1-31 Ekim tarihleri arasında Paraf Kart ile yurt içindeki tüm banka POS'larından tek seferde 5000 TL ve üzeri harcama yaparak 150 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Toplamda ise 300 TL'ye kadar ParafPara kazanma şansınız bulunuyor. Kampanyaya katılmak isteyenler için işlem oldukça basit; Paraf mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlamak için ilgili butona tıklamanız yeterli. Halkbank müşterileri için sunulan bu özel fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, Paraf mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım butonuna tıklayarak hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Unutmayın, bu fırsat sadece ekim ayı boyunca geçerli!

Halkbank Kampanya Detaylarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Halkbank'ın ekim ayındaki güncel kampanya detaylarına ve diğer fırsatlara nasıl ulaşabileceğinizi merak ediyorsanız, bankanın resmi internet sitesini ziyaret etmek en doğrusu. Bankanın resmi internet sitesindeki kampanyalar bölümünde tüm detayları bulabilir ve daha fazla fırsatı keşfedebilirsiniz.