
Hatay'da Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Hatay'ın Belen ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda makilik alanda ruhsatsız 2 tabanca, 5 av tüfeği ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Operasyon Detayları
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Belen ilçesine bağlı Benlidere Mahallesi'ndeki bir bağ evine operasyon düzenledi. Narkotik dedektör köpeği ile gerçekleştirilen aramalarda, makilik alanda önemli miktarda silah ve uyuşturucu bulundu.
Ele Geçirilen Malzemeler
Arama sırasında, 2 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği, 5 şarjör, 42 kartuş, 73 fişek, yanı sıra 15 uyuşturucu hap, 87 gram esrar ve 5 kenevir bitkisi ele geçirildi.
Gözaltı ve Tutuklama
Olayla ilgili olarak H.B. ve M.B. isimli iki kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.B., nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı, M.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Hatay'ın Belen ilçesinde makilik alanda ruhsatsız 2 tabanca, 5 av tüfeği ve uyuşturucu bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı. Aramada ruhsatsız 2 tabanca, 5 av tüfeği ile 5 şarjör, 42 kartuş, 73 fişek, 15 uyuşturucu hap, 87 gram esrar ve 5 kenevir bitkisi ele geçirildi.