
Hayati Yazıcı'dan Terörsüz Türkiye Vurgusu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Bursa'da düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programında önemli açıklamalarda bulundu. Yazıcı, Türkiye'nin hedeflerinden biri olan 'Terörsüz Türkiye' projesini desteklediklerini belirtti.
İç Cephe ve Güçlü Türkiye
Yazıcı, konuşmasında, “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda atılacak adımların iç cepheyi güçlendireceğini vurgulayarak, “Bu sürecin başarıyla neticelenmesi halinde Türkiye, çok daha güçlü bir konumda olacak.” dedi.
Kapsayıcı Siyaset
Partisinin siyaset anlayışını ele alan Yazıcı, “AK Parti, milletten yetki aldığımız günden beri kapsayıcı ve kuşatıcı bir siyaset yürütüyor.” açıklamasında bulundu. Ayrıca, Türk siyasi hayatının geçmişine değinerek, “Kuruluşumuzdan sadece 15 ay sonra millet tarafından iktidara getirilmiş tek partiyiz.” ifadesini kullandı.
Ekonomik Zorluklarla Mücadele
Yazıcı, Türkiye'nin ekonomik zorlukları hakkında da konuşarak enflasyonla mücadelede kararlılıkla ilerlediğini belirtti. “Enflasyon sorununu aşacağız ve dezavantajlı kesimlerin sıkıntılarını gidereceğiz.” dedi.
Terörle Mücadelede Kararlılık
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazıcı, “Terörsüz Türkiye” projesinin iç ve dış bazı unsurlar tarafından engellenmek istendiğini belirtti. “Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bu projeyi başaracağız.” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı (ortada), "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" kapsamında partisinin Bursa il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşma yaptı.