Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

HUAWEI'nin Spor ve Sağlık Ar-Ge Çalışmaları

HUAWEI, spor ve sağlık alanında Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapmaya devam ediyor. Laboratuvarlar ve test tesisleri ile donatılan HUAWEI, giyilebilir teknolojiler kullanarak sağlık izleme algoritmalarını geliştirmek için çalışmalar yapıyor. Yapılan araştırmalar, insanların sağlıkla ilgili yaşam tarzlarını iyileştirmek istediklerini ortaya koyuyor. HUAWEI, Avrupa'daki sağlık kurumları ve araştırma grupları ile iş birliği yaparak inovasyonlara öncülük ediyor.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 16:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

HUAWEI'nin Spor ve Sağlık Ar-Ge Çalışmaları

Yaklaşık 1.000 metrekare büyüklüğündeki laboratuvar, gerçek yaşam uygulamalarından spor ve fitness algoritmaları üzerine teknolojik araştırmalar, girdilerin tespiti ve doğrulanması, standart Ar-Ge ve endüstri kuluçkası için açık araştırma platformları olarak hizmet verecek 20'den fazla spor türünü kapsayan çok çeşitli dünya standartlarında spor ekipmanlarıyla donatıldı.

Küresel Spor Bilimi ve Sağlık Araştırmaları Alanında İlerleme Sağlık ve fitness pazarındaki artan ihtiyacın farkında olan HUAWEI, giyilebilir teknolojileri aracılığıyla sağlık izleme algoritmalarında daha derin araştırmalar yapmaya kararlı.

2016'dan bu yana dünya çapında üç Sağlık Laboratuvarı kuruldu: Çin'deki Xi'an ve Songshan Gölleri ve şimdi de Finlandiya'nın Helsinki kentinde.

Bu yıl HUAWEI, Ipsos ile iş birliği içinde 8 Avrupa ülkesinde 8.000'den fazla katılımcıyla bir sağlık araştırması gerçekleştirdi ve katılımcıların %92 gibi bir çoğunluğunun sağlıkla ilgili yaşam tarzlarının en az bir yönünü iyileştirmek istediğini ve katılımcıların yalnızca %50'sinin fiziksel uygunluk seviyelerinden memnun olduğunu ortaya koydu.

Finlandiya Sağlık Laboratuvarı

7 AB ülkesinde fizyoloji, yapay zeka, makine öğrenimi, yazılım testi ve yazılım mühendisliği olmak üzere 5 ana alanda 6 doktora ve 20 uzmandan oluşan multidisipliner bir bilimsel araştırma ekibine sahip.

Dünya Standartlarında Spor Simülasyon Test Tesisleri

Laboratuvar, 20'den fazla sporu kapsayan 200'den fazla fizyolojik ve biyomekanik göstergeyi izleyen 5 ana test alanında gerçeğe yakın spor ortamları ile senaryoları oluşturdu.

HUAWEI WATCH GT 4 Entegrasyonu

Laboratuvar, günlük araştırma testlerini HUAWEI'nin en yeni HUAWEI WATCH GT 4 ürününü kullanarak gerçekleştirecek. Akıllı saat ile fizyolojik verileri doğru bir şekilde ölçmek için HUAWEI'nin önde gelen sağlık ve fitness izleme teknolojileri kullanılacak.

HUAWEI Avrupa Sağlık Kurumları ve Araştırma Grupları ile El Ele

HUAWEI, yenilikçi spor ve sağlık teknolojileri aracılığıyla tüketicilerin yaşamlarını gerçekten iyileştirmek için yerel Fin kurumları ve bölgesel Avrupalı uzmanlarla aktif olarak iş birliği yaptı.