
İçişleri Bakanı Yerlikaya Ağrı'da
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gitti. Cuma namazı öncesi, yerel bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çay içip sohbet etti.
Namaz ve Esnaf Ziyareti
Ağrı Merkez Camisi'nde cuma namazı'nı kıldıktan sonra, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret eden Yerlikaya, alışveriş yapan bir vatandaşa eşarp hediye etti.
Valilikte Sivil Toplum Toplantısı
Ardından Valilik'e geçen Bakan Yerlikaya, burada sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Bakan Yerlikaya'ya Vali Mustafa Koç ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci de eşlik etti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği Ağrı'da, esnafı ziyaret ederek alışveriş yapan bir kadına eşarp hediye etti.