
Iğdır Valisi Ercan Turan’ın Canderviş Karakolu Ziyareti
Iğdır Valisi Ercan Turan, Canderviş Karakolu'nda gerçekleştirilen bakım ve yenileme çalışmalarının ardından karakolu ziyaret ederek jandarma personeliyle buluştu. Bu önemli ziyarete Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cavit Tütüncü, Tuzluca Kaymakamı Abdullatif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök de katıldı.
Programın Detayları
Aras Dağları’nın eteklerinde bulunan ve kent merkezine yaklaşık 70 kilometre mesafede yer alan karakoldaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dua edilmesiyle başladı.
Vali Turan’ın Açıklamaları
Burada yaptığı konuşmada Vali Ercan Turan, "Jandarma Teşkilatı gece gündüz demeden, özverili bir şekilde yurdumuzun dört bir köşesinde, özellikle kırsal alanda etkin bir şekilde hizmet veriyor. Birçok hizmet var ama en önemli hizmet asayiş, güvenlik hizmetidir," ifadelerini kullandı. Jandarma personeline teşekkür eden Turan, "Güvenliğin olmadığı yerde ticaret ve sosyal hayat olmaz. Emniyet teşkilatımız asayiş ve güvenliğe ilişkin cansiperane çalışıyor. 186 yıldır bu kutlu kurum aziz milletimize hizmet ediyor. Ben Jandarma Teşkilatı'nda görev yapan kıymetli mensuplarına sağlık ve başarı diliyorum. Ahirete giden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun," dedi.
Karakol Ziyareti
Vali Turan, ziyaret sırasında karakolu gezerek yetkililerden bilgi aldı, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.
Iğdır Valisi Ercan Turan, bakım ve yenileme çalışmaları tamamlanan Canderviş Karakolu’nu ziyaret edip askerlerle bir araya geldi.
Iğdır Valisi Ercan Turan, bakım ve yenileme çalışmaları tamamlanan Canderviş Karakolu’nu ziyaret edip askerlerle bir araya geldi.