Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İş Sanat 26. Sezonuna 4 Kasım'da Merhaba Diyor

İş Sanat, yeni sezonunu 4 Kasım'da çellist Pablo Ferrandez ve Tekfen Filarmoni Orkestrası'nın konseriyle başlatıyor.

Yayın Tarihi: 24.09.2025 23:27
Güncelleme Tarihi: 24.09.2025 23:27

İş Sanat 26. Sezonuna 4 Kasım'da Merhaba Diyor

İş Sanat’ın Yeni Sezon Programı Başlıyor

İş Sanat, 26. sezonunu 4 Kasım'da ünlü çellist Pablo Ferrandez'in Tekfen Filarmoni Orkestrası ile vereceği konserle açıyor.

İlk Konser ve Tanıtım Bilgileri

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nin terasında gerçekleştirilen sezon tanıtımında, İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten, ekibine ve destek veren herkese teşekkür etti. Üreten, bu yaz döneminin yoğun geçtiğini ve "Anadolu Sergileri" ile birçok şehri gezdiklerini belirtti. Üreten, "Sanatla buluştuğumuz kitleyi genişletmek en önemli hedeflerimizden biri. Bu hafta sonu Antakya'dayız ve önümüzdeki ay Midyat'a gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Sezonun İçeriği

Defne Turaç, yeni sezon programının geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve her beğeniye hitap ettiğini vurguladı. Konserler arasında Grammy ödüllü sanatçılar ve yeni projelere yer verileceği belirtildi.

Uluslararası Yıldızlar ile Dolu Program

  • Pablo Ferrandez, 4 Kasım'da İş Kuleleri Salonu'nda açılış konseriyle izleyici karşısında olacak.
  • Caz sanatçısı Stanley Clarke, 21 Kasım'da sahne alacak.
  • Fado sanatçısı Ana Moura, 18 Aralık'ta konser verecek.
  • 6 Ocak'ta Elena Stikhina, AKM’de yeni yıl konserinin solisti olarak yer alacak.
  • Keman virtüözü Gidon Kremer ve Fransız piyanist Lucas Debargue, 19 Şubat’ta sahne alacak.

Özel Projeler ve Çocuk Etkinlikleri

Canan Başkaya, 27 Kasım'da "Radyo Günleri" konseriyle dinleyicilerle buluşacak. Cem Adrian, 11 Aralık’ta ve Göksel, 21 Ocak'ta sahnede olacak. Ayrıca, "Pat Pat Patara" adlı çocuk oyununun son iki temsili 15 ve 16 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Şiir ve Hikaye Dinletileri

İş Sanat, edebiyatın önemli eserlerini müzikle birleştiren şiir ve hikaye dinletileri ile de seyircilerini buluşturmaya devam ediyor. İlk etkinlik, 11 Kasım'da "Sait Faik Hikaye Dinletisi" olarak sahnelenecek.

Bilet Bilgileri

26. sezon biletleri, Biletix ve İş Sanat Ana Gişe'den, İş Bankası kartlarına indirim fırsatlarıyla temin edilebilir. Tüm program detayları için issanat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş Sanat'ın yeni sezon programı, çellist Pablo Ferrandez ve Tekfen Filarmoni Orkestrası'nın 4...

İş Sanat'ın yeni sezon programı, çellist Pablo Ferrandez ve Tekfen Filarmoni Orkestrası'nın 4 Kasım'da vereceği konserle başlayacak. Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nin terasında gerçekleştirilen yeni sezonun tanıtım programında İş Sanat'ın sanat yönetmeni Defne Turaç, konuşma yaptı.

İş Sanat'ın yeni sezon programı, çellist Pablo Ferrandez ve Tekfen Filarmoni Orkestrası'nın 4...