Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Isparta'da Cinayet: Şüpheli Tutuklandı

Isparta'da husumet yüzünden bir kişi tabancayla öldürüldü, şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22.08.2024 18:49
Güncelleme Tarihi: 22.08.2024 18:49

Isparta'da Cinayet: Şüpheli Tutuklandı

Isparta'da Tabancayla İşlenen Cinayet

Isparta'nın Gönen ilçesinde, 55 yaşındaki R.C. isimli bir kişi, husumetlisi E.K. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olay, Isparta-Afyonkarahisar kara yolunun Göltaş mevkiinde meydana geldi.

Olayın Seyri

Edinilen bilgilere göre, R.C., kullandığı kamyonun brandasını düzeltmek için yol kenarına park etti. Bu esnada, E.K. isimli husumetlisi tarafından saldırıya uğradı. Olay yerine yapılan ihbar sonrasında 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi. Yapılan kontrollerde R.C.’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayın Ardından Gelişmeler

R.C.'nin cesedi, gerekli otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan E.K., Gelendost ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Adli Süreç ve Şüphelinin İfadesi

Yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi ve sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Cinayet suçlamasının alacak verecek meselesi yüzünden işlendiği bilgisi edinildi. Şüpheli, cezaevine gönderildiği sırada bir gazetecinin "Pişman mısınız?" sorusuna "Evet" yanıtını vererek dikkat çekti.

Isparta'nın Gönen ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı...

Isparta'nın Gönen ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı tutuklandı.