
TEKNOFEST Kapsamında Drone Şampiyonası Başarıyla Gerçekleşti
Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen Drone Şampiyonasının ilk etabı, Isparta’da büyük bir coşkuyla sona erdi. Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen organizasyona 32 dron pilotu katıldı ve yoğun mücadelelerle dolu iki gün yaşandı.
Protokol Yoğun İlgi Gösterdi
Şampiyonanın ödül törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen katılarak yarışmaları heyecanla izledi.
Şampiyonlar Belli Oldu
Yarışmalar sonucunda Atakan Mercimek birinci, Nazım Tütün ikinci, Burak Mercimek üçüncü ve Vali Baruş, TEKNOFEST’in ileride daha geniş katılımlarla Isparta’da düzenlenebileceğini belirterek, katkıda bulunmaya hazır olduklarını ifade etti. T3 Vakfı Genel Sekreteri Muhammet Saymaz ise gençlerin yaşadıkları zorlu süreçleri değerli bulduğunu vurgulayarak, “Gerçekten burada kazanmak veya kaybetmek yok. Herkes bir şeyler öğrendi. Bu deneyimler gençlerimizin geleceğini şekillendirecek.” açıklamasında bulundu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu tür yarışların gençlerin potansiyelini ortaya çıkarması bakımından büyük önem taşıdığını ifade etti. "İleri teknolojiyi takip eden ve bu alanda gelişim sağlayan bir ülke olduk. Gençlerimizin bu başarıları bundan sonraki süreçte ülkemize katkı sağlayacak" dedi. Sonuç olarak, Isparta’daki Drone Şampiyonası, sadece bir yarışma değil, aynı zamanda gençlerin yeteneklerini sergileyip geliştirdiği, havacılık ve teknolojiye olan ilgilerinin arttığı bir etkinlik olarak anılacak. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın birinci etabı Isparta'da sona erdi. Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda, 32 dron pilotu mücadele etti. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın birinci etabı Isparta'da sona erdi. Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda, 32 dron pilotu mücadele etti. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın birinci etabı Isparta'da sona erdi. Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda, 32 dron pilotu mücadele etti. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın birinci etabı Isparta'da sona erdi. Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda, 32 dron pilotu mücadele etti.
Teknolojik Gelişmeler İçin Güçlü Adımlar
Isparta'nın Gururu