Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail ve Filistin Arasındaki Çatışmalar Devam Ediyor

Dünya nefesini tuttu, İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmalara kilitlendi. İsrail, 6 gün boyunca sivillere bomba yağdırmaya devam etti. Binlerce çocuk ve kadın, saldırılarda hayatını kaybetti. Çatışmalarda, İsrail de büyük kayıplar verdi. Yaşanan dramdan Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetini sorumlu tutan halk, hükümete tepki gösterdi. İsrail Çevre Koruma Bakanı Idit Silman, Aksa tufanı operasyonlarında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmek istedi. Ancak hastane personeli ve yaralıların yakınları tarafından büyük tepkiyle karşılaşınca ne yapacağını bilemedi. Silman'a hastaneden kovan bir yaralı yakını 'Siz sorumlusunuz. Evine git. Bu insanları rahatsız ediyorsunuz' diye seslendi. İsrailli Bakan'a hastanede büyük şok! Apar topar kaçtı | Video Hastaneye gelen yüzlerce yaralıyı tedavi eden doktorlardan biri de 'Bu ülkeyi mahvettiniz' diyerek Bakan Idit Silman'a tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 16:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İsrail ve Filistin Arasındaki Çatışmalar Devam Ediyor

İsrail ve Filistin Arasındaki Çatışmalar Devam Ediyor

Dünya nefesini tuttu, İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmalara kilitlendi. 7 Ekim sabahı başlayan çatışmaların ardı arkası kesilmedi. İsrail, 6 gün boyunca sivillere bomba yağdırmaya devam etti. Binlerce çocuk ve kadın, saldırılarda hayatını kaybetti. Çatışmalarda, İsrail de büyük kayıplar verdi. Yaşanan dramdan Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetini sorumlu tutan halk, hükümete tepki gösterdi.

İsrail Çevre Koruma Bakanı Idit Silman, Aksa tufanı operasyonlarında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmek istedi. Ancak hastane personeli ve yaralıların yakınları tarafından büyük tepkiyle karşılaşınca ne yapacağını bilemedi. Silman'a hastaneden kovan bir yaralı yakını 'Siz sorumlusunuz. Evine git. Bu insanları rahatsız ediyorsunuz' diye seslendi. İsrailli Bakan'a hastanede büyük şok! Apar topar kaçtı | Video Hastaneye gelen yüzlerce yaralıyı tedavi eden doktorlardan biri de 'Bu ülkeyi mahvettiniz' diyerek Bakan Idit Silman'a tepki gösterdi.