
İstanbul Boğazı'ndaki Yüzme Yarışında Yüzücü Kayboldu
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 37'ncisi düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbul Boğazı'nda heyecan dolu anlara sahne oldu. Ancak yarış sırasında, Rus yüzücü Nikolay Svechnikova'nın kaybolması büyük bir endişe yarattı.
Arama Çalışmaları Başladı
Dün 81 ülkeden toplamda 2820 sporcunun katıldığı bu prestijli etkinlikte, Nikolay Svechnikova'nın karaya çıkamadığı fark edilince, deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri hemen harekete geçti. Ekipler, başta yarışın yapıldığı Kanlıca-Kuruçeşme bölgesi olmak üzere, Boğaz genelinde kaybolan yüzücü için arama çalışmalarını sürdürmektedir.
UMudun Peşindeyiz
Yüzücünün bulunması için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten yetkililer, sporcunun güvenli bir şekilde kurtarılması adına her türlü çabanın gösterileceğini vurguladı.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 37'ncisi düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışına katılan Rus yüzücü Nikolay Svechnikova, İstanbul Boğazı'nda kayboldu. Rus yüzücü Nikolay Svechnikova'nın karaya çıkamadığının anlaşılması üzerine deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri, bölgede arama çalışması başlattı.