
İstanbullular Bayramın İlk Gününde Sahil ve Parklarda Vakit Geçirdi
İstanbullular, Kurban Bayramı'nın birinci gününde sahil ve parkları tercih etti. Havaların güzel olması, kente gelenlerin deniz ve doğanın tadını çıkarmasına olanak sağladı.
Eminönü'nde Vapur İskeleleri Yoğunlaştı
Eminönü, deniz havası almak isteyenlerin ilk durak noktaları arasında yer aldı. Vapur iskelelerindeki yoğunluk, kent sakinlerinin ve turistlerin ilgisini çekti.
Sarayburnu'nda Boğaz Manzarasına Doyum Yok
Sarayburnu'na akın eden kalabalık, İstanbul'un büyüleyici Boğaz manzarasının tadını çıkardı. Bazı ziyaretçiler sahilde yürüyüş yaparken, bazıları ise yeşil alanlarda dinlenmeyi tercih etti.
Gülhane Parkı'nda Ailelerin Buluşma Noktası
Gülhane Parkı, güneşli havanın etkisiyle oldukça kalabalık hale geldi. Aileler, park içinde zaman zaman dinlenip sohbet ederek bayramlarını değerlendiriyor.
Kadıköy'de Sakin Anlar
Kadıköy Suadiye bölgesinde ise yürüyüş yapan az sayıda kişi ve banklarda denizi izleyenler göze çarptı. Maltepe'deki Orhangazi Şehir Parkı'nda ise bazı vatandaşlar gölgelik alanlarda oturmayı tercih ederken, diğerleri yürüyüş yapmayı seçti.
İstanbullular, Kurban Bayramı'nın birinci gününde sahil ve parklarda vakit geçirmeyi tercih etti.
İstanbullular, Kurban Bayramı'nın birinci gününde sahil ve parklarda vakit geçirmeyi tercih etti.