Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul'da Sahte İçki Denetimlerinde Tutuklama

İstanbul'da sahte içki denetimlerinde bir kişi tutuklandı, bir kişi yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 01.12.2024 23:17
Güncelleme Tarihi: 01.12.2024 23:17

İstanbul'da Sahte İçki Denetimlerinde Tutuklama

İstanbul'da Sahte İçki Operasyonu

İstanbul'da yapılan sahte içki denetimlerinde 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, "taksirle öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.

Ölümlü Olaylar Üzerine Sıkı Denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sahte içki ölümleri üzerine denetimlerini artırdı. Fatih'te, 30 Kasım'da eğlence mekanlarında yapılan denetimlerde, toplamda 18 şişe ve 149 litre bandrolsüz sahte içki ele geçirildi.

28 Kasım'da bir kişinin alkolden zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı bilgisi üzerine, olayın detayları araştırıldı. Bu kişinin, Fatih'te bir minibüsten alkol aldığı tespit edildi.

Minibüs ve Gözaltılar

Polisin belirlediği minibüs üzerinde yapılan aramada, 1,5 litre ve 0,75 litrelik iki şişe sahte içki bulundu. Bu olayla bağlantılı olarak E.C, M.R. ve A.C isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İlk Belirtiler ve Yaşamını Yitiren Kişi

Aynı süreçte, Aksaray Mahallesi’nde bir dükkandan içki satın alan M.B. ile M.Ö. isimli kadın, sahte alkol tüketimi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. M.B.'nin yaşamını yitirdiği bilgisi üzerine, B.S. adlı şüpheli tutuklandı. Diğer 4 şüphelinin adli işlemleri ise devam etmekte.

İstanbul'da sahte içki satışına yönelik denetimlerde 5 şüpheli gözaltına alındı. Sahte ve kaçak...

İstanbul'da sahte içki satışına yönelik denetimlerde 5 şüpheli gözaltına alındı. Sahte ve kaçak içki ölümlerinden sonra denetimleri sıklaştıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te 30 Kasım'da eğlence yerlerinde yaptıkları denetimlerde, farklı ebatta 18 şişe ile 149 litre bandrolsüz sahte içki ele geçirdi.