
İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Artıyor
İstanbul, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin eğitime başladığı haftanın ilk iş günü itibarıyla trafik yoğunluğu ile karşı karşıya.
2025-2026 eğitim öğretim yılı kapsamında başlayan uyum haftası nedeniyle okula giden servisler trafikte yer alıyor. Sabah saatlerinden itibaren şehir genelinde yoğunluk hissetmeye başlandı.
Anadolu Yakası'nda Durum
Anadolu Yakası'nda, D-100 kara yolunun Ankara istikametinde Göztepe bölgesinden itibaren başlayan trafik sıkışıklığı, Maltepe yönüne kadar devam ediyor. Ayrıca Kartal, Maltepe, Bostancı ve Kozyatağı mevkilerinde de araçlar ilerlemekte zorlanıyor.
TEM Otoyolu'ndaki Yoğunluk
TEM Otoyolu'nda da Ankara istikametinde, Ataşehir ve Edirne yönünde Sultanbeyli ile Dudullu arasında trafik oldukça yoğun.
Avrupa Yakası'nda Yoğun Trafik
Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolunun Ankara yönünde kaydedilen trafik durumu, Beylikdüzü, Avcılar, Yenibosna, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy mevkilerinde belirginleşiyor.
İBB Verileri
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Cep Trafik verilerine göre kent genelindeki trafik yoğunluğu %62 seviyelerine kadar yükseldi.
İstanbul'da okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin eğitime başladığı haftanın ilk iş gününde trafikte yoğunluk yaşanıyor. Avrupa Yakası'nda da D-100 kara yolunun Ankara yönünde Cevizlibağ mevkisinde yoğunluk gözleniyor.