
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Cumhuriyet Gazetesi Etkinliğinde
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhuriyet gazetesinin 101. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı. Etkinlik, Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Birlikte Kutladılar
Etkinliğe, Dervişoğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gibi önemli isimler de katıldı. Davetlilerle birlikte Cumhuriyet gazetesinin geçmişi ve başarıları kutlandı.
Göz Dolduran Gösterimler
Programa katılanlar için hazırlanan "100 Yılın Tanığı Cumhuriyet" adlı video gösterimi büyük ilgi gördü. Etkinlik, ayrıca bir müzik dinletisi ile zenginleştirildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhuriyet gazetesinin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhuriyet gazetesinin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.