Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İzmir'de Eski Kız Arkadaşını Öldüren Şahsa Ceza Verildi

İzmir Ödemiş'te eski kız arkadaşını öldüren sanığa 9 ay hapis cezası verildi. Olayın detayları ve gelişmeler burada.

Yayın Tarihi: 18.06.2025 18:48
Güncelleme Tarihi: 18.06.2025 18:48

İzmir'de Eski Kız Arkadaşını Öldüren Şahsa Ceza Verildi

İzmir'de Eski Kız Arkadaşını Öldüren Şahsa Ceza Verildi

Ödemiş ilçesinde, eski kız arkadaşı Fatma Kara'yı öldüren ve cinayet öncesi tehdit ile hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Olgun Gacar'a 9 ay hapis cezası verildi.

Duruşma ve Cezalandırma Süreci

Ödemiş 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Gacar cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile katıldı. Duruşmada Fatma Kara'nın babası Yılmaz Kara, aile yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı, sanığın tehdit ve hakaret suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Suçlamaları kabul etmeyen Gacar, beraatini istedi fakat mahkeme heyeti, yapılan değerlendirme sonucunda sanığın 9 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

Olayların Arka Planı

Olay, Ödemiş ilçesinde mart ayında yaşandı. Fatma Kara, eski erkek arkadaşı tarafından darbedildikten sonra hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından Olgun Gacar tutuklandı. Kara, ölümünden önce Gacar hakkında tehdit ve hakaret iddialarıyla dava açmıştı.

Sanığın Kara'yı öldürmesine ilişkin soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde eski kız arkadaşı Fatma Kara'yı öldüren ve cinayet öncesi Kara'yı tehdit...

İzmir'in Ödemiş ilçesinde eski kız arkadaşı Fatma Kara'yı öldüren ve cinayet öncesi Kara'yı tehdit edip hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Olgun Gacar'a "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 9 ay hapis cezası verildi. Duruşmanın ardından Kara ailesinin avukatı Aslı Ağar (sol 4), adliye önünde açıklama yaptı.