İzmir'de Pazarcılar Arasında Çıkan Kavga
İzmir'in Bornova ilçesinde, 6 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı bir kavga sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı. Olay, Çamdibi kapalı pazar yerinde meydana geldi.
Olayın Detayları
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan kişilerin tespit edilmesi için çalışmalara başladı. Olayın ardından, güvenlik kameralarının görüntüleri ve mağdurların ifadeleri incelendi.
Kavganın Sebebi
İddialara göre, pazar yerindeki iki grup arasında söz konusu olan tartışma, yer anlaşmazlığına dayanıyordu. Bu kavga esnasında, arasında kardeşlerin de bulunduğu M.A, Y.A, M.A, A.B, K.B ve F.V. çeşitli yerlerinden yaralandı.
Sonuç
Yaşanan olayın ardından, polisin hızlı müdahalesi sonucu 8 şüpheli gözaltına alındı ve yaralılar hastaneye sevk edildi. Olayın soruşturması sürüyor.
İzmir'de pazarcılar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişi, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu.
İzmir'de pazarcılar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişi, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu.