
İzmir'de Yangın Felaketi
İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan İnönü Mahallesi'nde bir barakada çıkan yangında acı bir olay yaşandı. Yangında, 34 küçükbaş hayvan telef olurken, bitişikteki bir ev de hasar gördü.
Yangın Nasıl Çıktı?
Fatma Gelirli (84) adlı kadının yaşadığı barakada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa süre içinde barakayı saran alevler, yanındaki ev ve ağıla sıçradı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangını Anlatan Fatma Gelirli
Yangın sırasında yaşadıklarını anlatan Gelirli, "Tavanda bir patlama sesi duydum. Alevlerin camdan içeri doğru geldiğini gördüm. Köpeğimi kurtardım, ama yangın çok hızlı yayıldı, dışarıya kaçtım. 2 yavru kedim telef oldu. Her şeyim yandı, bir sandalyem bile yok. Kıyafetlerimi komşular verdi.” dedi.
Yavuz Güler'in Kaybı
Yangında evinde hasar meydana gelen Yavuz Güler (32), büyük bir kayıp yaşadığını belirtti. "Can havliyle evden çıkıp ağıla koştum. Sadece 8 kuzumu kurtarabildim, 34 küçükbaş hayvanım yanarak can verdi. Yangın evimin yatak odasına kadar ulaştı. Kiracıyım, yetkililerden yardım bekliyorum." şeklinde konuştu.
İzmir'in Çiğli ilçesinde barakada çıkan yangında, bir ev hasar gördü, 34 küçükbaş hayvan telef oldu. Yangında baraka kullanılamaz hale gelirken evde hasar oluştu.