Aşık Mahzuni Şerif Tüneli'nin Durumu
Kahramanmaraş-Göksun güzergahındaki Aşık Mahzuni Şerif Tüneli, 2,867 metre uzunluğunda olup, son dönemdeki depremler nedeniyle doğal hasar gördü.
Tadilat Çalışmaları
Tünel, 28 Ağustos'ta trafiğe kapatıldı ve 30 metrelik bölümü için onarım çalışmaları başladı. Bu süreçte, tünelin Göksun yönündeki kısmı 7 Kasım'da trafiğe açılmıştı.
Güncel Durum
Yapılan bakım ve onarım işlemlerinin ardından, Kahramanmaraş yönündeki tünel çalışmaları da tamamlandı. Bugün itibarıyla Aşık Mahzuni Şerif Tüneli, çift taraflı ulaşıma açılmıştır.
Kahramanmaraş-Göksun yolundaki 2 bin 867 metrelik Aşık Mahzuni Şerif Tüneli'nde tadilat çalışmaları tamamlandı.
Kahramanmaraş-Göksun yolundaki 2 bin 867 metrelik Aşık Mahzuni Şerif Tüneli'nde tadilat çalışmaları tamamlandı.