Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Yangın Kontrol Altına Alındı

Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otelde çıkan yangın, 10 saatlik müdahaleyle kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 21.01.2025 14:08
Güncelleme Tarihi: 21.01.2025 14:08

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Yangın Kontrol Altına Alındı

Kartalkaya'da Yangın Kontrol Altına Alındı

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan bir otelde çıkan yangın, yaklaşık 10 saatlik yoğun müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Yangının Sebebi Henüz Belirlenemedi

Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan bu otelde, henüz belirlenemeyen bir neden ile başlayan yangın için Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Karabük, Zonguldak, Bartın ve Ankara'dan çok sayıda itfaiye ve acil destek ekibi sevk edildi.

Müdahale ve İtfaiye Ekipleri Görevde

Söndürme çalışmalarına; itfaiye, sağlık ekipleri, AFAD, UMKE, jandarma ve orman bölge müdürlüklerine bağlı ekipler katıldı. İtfaiye ekipleri, 12 katlı otelin üst katlarına merdivenli araçlarla ulaşarak yangına müdahalede bulundu.

Tatilcilerin Türlü Çabaları

Yangın sırasında bazı tatilcilerin, çarşafları birbirine bağlayarak camlardan aşağı sarktıkları gözlemlendi. Yangın kontrol altına alındıktan sonra, soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Bakanlardan Yerinde İnceleme

Olay yerine gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve AFAD Başkanı Okay Memiş, Bolu Valisi Abdulaziz Aydın ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da bölgedeki incelemelerini sürdürüyor.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale...

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale...

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.