Kastamonu'da Yanan Evde Ceset Bulundu
Kastamonu'nun Esentepe Mahallesi Atak Sokak'ta, Turgut Çelik'e ait tek katlı müstakil bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın, çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Kastamonu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yangının ardından evde yapılan incelemelerde itfaiye ekipleri bir ceset buldu. Bu üzücü gelişmenin ardından Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri de söz konusu evde detaylı bir araştırma gerçekleştirdi.
Yetkililer, cesedin kimliğini belirleme çalışmaları ve yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.
Kastamonu'da henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkan evde bir ceset bulundu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Kastamonu'da henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkan evde bir ceset bulundu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.