Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayseri'de Bıçaklı Kavga: Apartman Görevlisi Yaralandı

Kayseri Talas'ta apartman görevlisi, tartışma sonucu bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 01.09.2025 15:06
Güncelleme Tarihi: 01.09.2025 15:06

Kayseri'de Bıçaklı Kavga: Apartman Görevlisi Yaralandı

Kayseri'de Bıçaklı Olay

Kayseri'nin Talas ilçesinde, apartman görevlisi bir kişi tartıştığı şahıs tarafından bıçakla yaralandı. Olay, Mevlana Mahallesi Uçar Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

52 yaşındaki B.U. ve 38 yaşındaki apartman görevlisi B.A. arasında henüz belirlenemeyen bir neden dolayısıyla tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen olay, kavga boyutuna ulaştı ve B.U., B.A.'ya bıçakla saldırdı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan B.A.'yı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti. Olay sonrası zanlı B.U. ise kaçtı, ancak güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde tartıştığı kişi tarafından bıçakla yaralanan apartman görevlisi...

Kayseri'nin Talas ilçesinde tartıştığı kişi tarafından bıçakla yaralanan apartman görevlisi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.