Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kıyamet Günü Annesi Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı

Batı medyasının 'kıyamet günü annesi' olarak adlandırdığı Lori Vallow, çocuklarını öldürmekten ve komplo kurmaktan suçlu bulundu. Idaho mahkemesinde görülen davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Kocası Chad Daybell ise aynı suçlamalarla yargılanmayı bekliyor.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 11:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kıyamet Günü Annesi Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı

Tüyler Ürperten Dava: Kıyamet Günü Annesi Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı

Yıllardır dünya gündeminde olan tüyler ürperten bir dava sonuçlandı. Batı medyasının 'kıyamet günü annesi' olarak adlandırdığı kadın, çocuklarını öldürmekten ve komplo kurmaktan suçlu bulundu. 50 yaşındaki Lori Vallow, 7 yaşındaki Joshua “JJ” Vallow ve 16 yaşındaki Tylee Ryan'ı öldürmekten ve beşinci kocasının önceki karısını öldürmek için komplo kurmaktan suçlu bulundu. Idaho mahkemesinde görülen davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Kocası Chad Daybell ise aynı suçlamalarla yargılanmayı bekliyor.

Yargıç: 'Kanıtlar Jüri Üyelerini Travmaya Soktu'

Yargıç Steven W Boyce, davada sunulan kanıtların jüri üyelerini travmaya soktuğunu ve katledilen çocukların görüntülerini asla unutamayacaklarını belirtti. Bir annenin kendi çocuklarını öldürmesinin şok edici olduğunu ifade eden Yargıç Boyce, Lori Vallow'un pişmanlık duymadığını düşündüğünü söyledi.

Cani Anne: 'Çocuklarım Cennette Mutlu'

Lori Vallow ise çocuklarının ölümünü 'kaza ve intihar' olarak nitelendirdi ve onlarla hala iletişim halinde olduğunu iddia etti. Çocuklarının cennette mutlu olduğunu söyleyen Vallow, kendi çocuklarının ve kocasının ölümü için yas tuttuğunu belirtti.

Tragedi: Kitaplar Hayatını Değiştirdi

Lori Vallow'un hayatı, kıyamet gününün yaklaştığını iddia eden Chad Daybell'in kitaplarını okumasıyla değişti. Daybell'in saplantılı fikirlerine kapılan Vallow, çocuklarının içine şeytan girdiğini ve onları kurtarmanın tek yolunun öldürmek olduğunu düşündü.

Ülke Çapında Arama: Cansız Bedenler Bulundu

2019 yılında çocukların kaybolması üzerine ülke çapında bir arama başlatıldı. Lori Vallow ise çocuklarının nerede olduğunu polise söylemeyi reddetti. 2020 yılında Chad Daybell'in evinde yapılan baskında iki çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldı. Savcı, Tylee Ryan'ın yakıldığını ve hayvan mezarlığına gömüldüğünü, JJ Vallow'un ise boğularak öldürüldüğünü belirtti.