
Kocaeli'deki Silahlı Saldırı Olayı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir restoranda, silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Osmanyılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki restoranda meydana geldi.
Saldırı Detayları
Restorana gelen R.T., iddiasına göre yaklaşık bir yıldır alacaklı olduğu işletme sahibi Mehmet Günaydın'a pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırının ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaşanan Gelişmeler
Sağlık görevlileri, ağır yaralanan Günaydın'ı hemen hastaneye kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası hızla harekete geçen polis, müzakereci aracılığıyla teslim olan şüpheli R.T.'yi gözaltına aldı. Sonuç
Kocaeli'de gerçekleşen bu üzücü olay, alacak sorunlarının ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde restoranında silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti, zanlı gözaltına alındı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde restoranında silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti, zanlı gözaltına alındı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.