
Kocaeli'nin Gebze İlçesinde Yangın Felaketi
Kocaeli'nin Gebze ilçesi, İnönü Mahallesi 1954 Sokak'ta meydana gelen yangında toplamda 5 gecekondudan 2'si tamamen zarar gördü. Diğer üç yapı ise büyük ölçüde hasar aldı.
Yangının Çıkış Nedeni Henüz Belirsiz
Yangın, Erhan V. isimli şahsa ait bir gecekondu da bilinmeyen bir sebepten kaynaklandı. Kısa süre içinde büyüyen alevler, yanındaki diğer 4 gecekonduya sıçradı.
Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi
Olayın bildirilmesi üzerine, itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri hızla olay yerine ulaştı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve söndürdü.
Bir İtfaiye Görevlisi Hastaneye Kaldırıldı
Yangın söndürme çalışmaları sırasında elektrik akımına kapılan bir itfaiye eri, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.
Yangınla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek için bir inceleme başlattı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan yangında 5 gecekondudan 2'si kullanılamaz hale geldi, diğerlerinde büyük çapta hasar oluştu.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan yangında 5 gecekondudan 2'si kullanılamaz hale geldi, diğerlerinde büyük çapta hasar oluştu.