Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kocasının Ailesini Yemeğe Çağırdı, Zehirli Mantar Yedirerek Öldürdü

Avustralya’nın kırsal bölgesinde yaşayan Erin Patterson’ın öğle yemeği daveti faciayla sonlandı… eski eşinin ebeveynlerini yemeğe çağırarak zehirli mantar ikram eden kadın 3 kişinin ölümüne neden oldu. Yemekten yiyen 1 kişinin ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Soruşturma devam ederken, Patterson gözaltına alındı ve evinde detaylı bir arama yapıldı.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 11:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kocasının Ailesini Yemeğe Çağırdı, Zehirli Mantar Yedirerek Öldürdü

Kocasının Ailesini Yemeğe Çağırdı, Zehirli Mantar Yedirerek Öldürdü

Avustralya’nın kırsal bölgesinde yaşayan Erin Patterson’ın öğle yemeği daveti faciayla sonlandı… eski eşinin ebeveynlerini yemeğe çağırarak zehirli mantar ikram eden kadın 3 kişinin ölümüne neden oldu. Yemekten yiyen 1 kişinin ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Avustralya’yı sarsan toplu katliam ile ilgili soruşturma devam ederken kritik bir gelişme yaşandı. Ağustos ayında Avustralya'nın kırsal bölgesinde yaşayan Erin Patterson bir öğle yemeği daveti vermiş ve eski eşi Simon Patterson'ı Patterson'ın anne-babası Gail ve Don Patterson'u ve Patterson'un kız kardeşi Heather Wilkinson ve Wilkonson'un eşi Ian’ı davet etmişti. Yemeğe davetli olan Simon Patterson, son dakikada bu ziyaretini iptal etmek zorunda kalırken, yemek yiyenlerin sonu ise felaket olmuştu…

Gözaltına Alındı

Fakat soruşturmaya devam eden Avustralyalı yetkililer olayın sorumlusu olarak açıkladıkları Patterson’ı dün gözaltına aldı. Dün yapılan baskında Patterson’ı gözaltına alırken, evin de altını üstüne getirdi. Özel eğitimli köpekler ve özel ekipler evde incelemelerini sürdürürken detaylar da ortaya çıktı. Avustralya Federal Polisi’nin eğittiği ve “teknoloji tespit köpekleri”nin evde ve Patterson’ın otomobilinde inceleme yaptığı belirtildi. Bu köpeklerin en eğitimli köpekler olduğu belirtilirken teknolojik cihazların bulunmasında kullanıldığı da aktarıldı.