
Kosova'da 19 Mayıs Coşkusu
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Kosova’nın güneyinde bulunan Prizren şehrinde bir konser düzenledi.
Tarihi Şadırvan Meydanı'ndaki Etkinlik
Etkinlik, Prizren’in merkezindeki tarihi Şadırvan Meydanı’nda gerçekleştirildi. Konsere Prizren halkı ve ziyaret eden turistler yoğun ilgi gösterdi.
Önemli Katılımcılar
Konserde, Türkiye’nin Prizren Başkonsolosu Celal Doğan, Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Milletvekili Fidan Brina Jılta ve Kosova Türk Temsil Heyet Başkanı İstihkam Albay Ersin Çelikkanat gibi isimler yer aldı. Ayrıca ülkede görevli Türk kurumlarının temsilcileri de etkinliğe katılım gösterdi.
İlerleyen Tarihlerdeki Konserler
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yarın Sultan Murat Kışlası’nda ve 20 Mayıs’ta Kosova’nın başkenti Priştine’deki merkezde başka konserler verecek.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kosova’nın güneyindeki Prizren şehrinde konser verdi.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kosova’nın güneyindeki Prizren şehrinde konser verdi.