Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Küçükçekmece Bilimin İzinde Şenleniyor Projesi Eylülde Başlıyor

Küçükçekmece'de bilime dair etkinlikler, eylül ayında gerçekleşecek büyük bir proje ile şenleniyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 20:42
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 21:56

Küçükçekmece Bilimin İzinde Şenleniyor Projesi Eylülde Başlıyor

Küçükçekmece'de Bilim Şenliği Heyecanı

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan "Küçükçekmece Bilimin İzinde Şenleniyor" projesi, bu eylül ayında gerçekleşecek.

Proje Koordinasyonu ve Hazırlık Süreci

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu önemli etkinliğin organizasyonunu üstlenirken, proje koordinatörlüğünü Uzman Leyla Arattan yürütüyor. Leyla Arattan, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi'nin coğrafya öğretmeni olarak etkinliğin başarısı için deneyimli bir ekip ile çalışıyor.

Eylül'de Bilimle Dolu Günler

26-27-28 Eylül tarihleri arasında Küçükçekmece Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı'nda gerçekleşecek olan projeye yaklaşık 50 bin kişinin katılması bekleniyor. Etkinlikte, uzman öğretmenlerin rehberliğinde 4 yaş ve üzerindeki katılımcılara yönelik 54 bilimsel atölye, 25 bilimsel etkinlik, 3 bilim temalı sergi, 5 bilimsel yarışma ve 4 bilimsel seminer düzenlenecek.

Paydaşların Destekleri

Proje, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aydın Üniversitesi, Sabahattin Zaim Üniversitesi, Kültür Üniversitesi ve 4 sponsor şirketin destekleriyle hayata geçiriliyor. Etkinlik, fen, mühendislik, sanat, doğa, teknoloji, bilişim ve spor konularında zengin içerik sunduğu için büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamındaki "Küçükçekmece Bilimin İzinde...

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamındaki "Küçükçekmece Bilimin İzinde Şenleniyor" projesi, eylül ayında gerçekleştirilecek.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamındaki "Küçükçekmece Bilimin İzinde...

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamındaki "Küçükçekmece Bilimin İzinde Şenleniyor" projesi, eylül ayında gerçekleştirilecek.