
LGS'de Başarı Elde Eden İmam Hatipli Öğrenciler ÖNDER'de Buluştu
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) dahilinde gerçekleştirilen merkezi sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan imam hatipli öğrencileri bir araya getirdi. Program, derneğin genel merkezinde gerçekleşti ve bu başarılı öğrenciler için bir kutlama etkinliği düzenlendi.
Abdullah Ceylan'dan Öğrencilere Destek
Etkinlikte konuşma yapan ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, gençlerin bu muazzam başarılarının, ülkemizin geleceği açısından önemli bir katkı sunduğuna dikkat çekti. Ceylan, "Sizler çok daha büyük başarılarla ülkemizi daha ileriye taşıyacaksınız. İmam hatipler, çift kanatlı gençler yetiştiriyor. Bizler sadece diploma almıyoruz, birer kimlik kazanıyoruz," şeklinde konuştu.
Terör Belası ve Ülkenin Geleceği
Ceylan, Türkiye'deki terör sorununa da değinerek, "Binlerce vatan evladının canına kast eden terör belasının ortadan kalktığı, Türkiye'nin önünün tamamen açıldığı bir dönemdeyiz," ifadesini kullandı. Devamında, engellerin kaldırılmasıyla gençlerin daha büyük hedeflere ulaşacaklarına olan inancını vurguladı.
Yapay Zeka ile Tercih Süreci
Başkan Ceylan, tercih süreci için geliştirdikleri yapay zeka destekli "imamhatiprehberi.com" adlı tercih robotunu da tanıtarak, öğrencilerin bilinçli tercihler yapmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Öğrenciler Duygularını Paylaştı
Program, LGS'de Türkiye birincisi olan ve dereceye giren öğrencilerin kendilerini tanıtarak duygularını paylaşmalarıyla devam etti. Öğrencilerden Muhammed Kayra Candır, "Sene başından beri hedefim tam puan yapmaktı. Bunun için çok çalıştım, başardım," dedi. Diğer öğrenciler de azim ve kararlılığın başarının anahtarı olduğuna vurgu yaptılar.
Ödüller Sahiplerini Buldu
Törende dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler verildi. Etkinlik, dernek yönetimi, öğrenciler ve ailelerin bir araya gelmesiyle sona erdi.
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyeleri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan ve dereceye giren bazı imam hatipli öğrencilerle bir araya geldi. ÖNDER Başkanı Abdullah Ceylan, Derneğin Genel Merkezi'nde düzenlenen programda konuşma yaptı.
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyeleri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan ve dereceye giren bazı imam hatipli öğrencilerle bir araya geldi. ÖNDER Başkanı Abdullah Ceylan, Derneğin Genel Merkezi'nde düzenlenen programda konuşma yaptı.