
Malatya'da İnşaat Kazası
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaatta meydana gelen kalıp çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Olay, Altıntop Mahallesi'nde gerçekleşti.
Olayın Gelişimi
Beton döküm işlemi sırasında ortaya çıkan kalıp çökmesi, çalışma alanında büyük bir kaosa neden oldu. Yaralı işçiler, ihbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalelerin ardından, işçilerden birinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
Başka Detaylar
Olayla ilgili jandarma ve itfaiye ekiplerinin incelemeleri devam ederken, inşaat güvenliği ve işçi sağlığı konularında yaşanan bu tür kazaların önlenmesine dair tedbirlerin yeniden gözden geçirilmesi gerektiği vurgulanıyor.
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir inşaatta beton döküm işlemi gerçekleştirilirken kalıbın çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.