Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Malezya'da Etek Altı Fotoğraf Skandalı

Malezya'da bir öğrenci tarafından çekilen video ile dünya basınında gündem olan mide bulandırıcı olay, bir erkek üniversite öğrencisinin bir kadın sınıf arkadaşının etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken yakalanmasıyla ortaya çıktı. Olay, diğer öğrencilerin hızlı müdahalesiyle sonuçlandı.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 15:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Malezya'da Etek Altı Fotoğraf Skandalı

Malezya'nın Selangor eyaletinde yaşanan mide bulandırıcı olay, bir öğrenci tarafından çekilen video ile dünya basınında gündem oldu.

Diğer öğrencilerin, tacizciyi suçüstü yakalamak amacıyla plan yapması, başka bir öğrencinin ise o anları kayda alması, etek altı fotoğraf skandalının daha önce de yaşanmış olabileceğini akıllara getirdi.

ETEK ALTI GÖRÜNTÜ ALIRKEN YAKALANDI!

Malezya'da bir erkek üniversite öğrencisi bir kadın sınıf arkadaşının etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken videoya yakalandı. Klang Vadisi'ndeki bir üniversitede meydana gelen olay, failin açık kahverengi bir kapüşonlu giydiği 22 saniyelik bir kliple kaydedildi. Bir sınıfa girip birkaç öğrencinin yanından geçerek akıllı telefonunu çıkaran sapık, kamerayı kız öğrencinin eteğinin altına yerleştirdi.

SINIF ARKADAŞLARI HIZLICA MÜDAHALE ETTİ

Kızın arkasında oturan başka bir erkek öğrenci ise bu hareketi fark etti ve hızla oturduğu yerden kalkıp saldırgana bağırdı. Erkek öğrenci daha sonra failin peşine düşerek telefonunu elinden aldı. Videoda ayrıca failin, ellerini tutarken telefonunun şifresini isteyen diğer erkek sınıf arkadaşlarıyla karşı karşıya geldiği de görülüyor. Fail, diğerlerinden korkarak diz çökerek suçunu itiraf etti. Diz çöktüğü sırada diğer öğrenciler onu sürükledi ve bir kız öğrenci polisi aramakla tehdit etti. Failin eylemlerinden dolayı cezalandırılıp cezalandırılmadığı henüz belli değil.