Manisa'da Trajik Olay
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 12 yaşındaki iki kuzen, bir su birikintisinde boğularak hayatlarını kaybetti. Olay, Caberburhan Mahallesi'nde meydana geldi.
Olayın Gelişimi
Edinilen bilgilere göre, Yusuf Eyüp Kaya ve amcasının oğlu Kadir Kaya, bisikletleriyle gezmeye çıktılar. Mermer ocağının bulunduğu alanda, Yusuf Eyüp Kaya 2 metre derinliğindeki su birikintisine düştü.
Kadir Kaya, kuzenini kurtarmak üzere suya atladı fakat her ikisi de boğuldu. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.
Kurtarma Çalışmaları ve Sonrası
AFAD ekipleri, çocukları suyun içinden çıkardı, fakat maalesef her ikisinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeleri, Alaşehir Devlet Hastanesi morguna teslim edildi.
Aile Açıklamalarda Bulundu
Yusuf Eyüp Kaya'nın babası Zeki Kaya, olayı kınayarak çocukların bisikletle gezmeye çıktığını ve oğlunun suya düştüğünü, yeğeninin de onu kurtarmaya çalışırken boğulduğunu ifade etti.
Soruşturma Başlatıldı
Jandarma, olayla ilgili bir soruşturma başlattı.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde su birikintisinde boğulan iki kuzenin cenazesi toprağa verildi. Kuzenler için ikindi vakti, mahalle camisinde cenaze töreni düzenlendi.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde su birikintisinde boğulan iki kuzenin cenazesi toprağa verildi. Kuzenler için ikindi vakti, mahalle camisinde cenaze töreni düzenlendi.