Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Marshall Boya'dan KAP'a Açıklama: Bedelsiz İddiaları Asılsız

Son bir ayda yüzde 133 yükselen Marshall Boya bugün bir kez daha tavan oldu. Şirket, hissenin tavan olması nedeniyle yatırımcılarına bir açıklama yaparak, facebook ve diğer sosyal medya gruplarında dolaşan yüzde 5 bin bedelsiz iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Şirket, yatırımcılarına KAP açıklamalarına itibar etmelerini ve sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmelerini tavsiye etti.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 00:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Marshall Boya'dan KAP'a Açıklama: Bedelsiz İddiaları Asılsız

Marshall Boya'dan KAP'a Açıklama: Bedelsiz İddiaları Asılsız

Son bir ayda yüzde 133 yükselen Marshall Boya bugün bir kez daha tavan oldu. Hissenin tavan olması nedeni ile Marshall Boya KAP'a bir açıklama yollayarak yatırımcılarını uyardı. Şirket facebook ve diğer sosyal medya gruplarında yüzde 5 bin bedelsiz iddialarının ise asılsız olduğunu açıkladı.

İşte Marshall Boya'dan KAP'a gönderilen o açıklama: Şirketimiz paylarına ilişkin olarak Facebook'ta; '……… %5000 Bedelsiz Bölünme Yolda, Başka Hisselerde Zararda Beklemeyin Bizimle Birlikte Kazanın' şeklinde paylaşımlar yapılmakta olduğu görüldüğünden Sermaye Piyasası Kurulu'nun ('SPK') II-15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği 9. Maddesi kapsamında aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur;

Şirketimiz tüm gelişmelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu ('KAP') üzerinden kamuya ve yatırımcılarına duyurmaktadır. Pay sahiplerinin KAP açıklamalarımız dışında sosyal medya platformlarındaki kişi ve/veya kurumların kendi menfaatleri doğrultusunda yaptıkları, gerçeği yansıtmayan bu tür haber ve paylaşımlara itibar etmemelerini önemle belirtmek isteriz. 23.07.2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan duyuru ile (https://spk.gov.tr/duyurular/basin-duyurulari/2023/basin-aciklamasi-31-07-2023); sosyal medya mecraları, oluşturulan üyelik bazlı gruplar ve sohbet odaları üzerinden yatırımcıların yönlendirilerek mağdur edildikleri hususunda yatırımcılara uyarılar yapılmıştır. Söz konusu duyuruyu önemle tekrar yatırımcılarımızın dikkatine sunar, Şirketimizin Kamuyu Aydınlatma Platformu ve internet sitemizde yapılan resmi duyurulara itibar edilmesini saygılarımızla belirtiriz.