Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mehmet Ali Erbil ve Sevgilisi Gülseren Ceylan Bursa'da Sahne Aldı

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile Bursa'da sahne aldı. Gülseren Ceylan'ın ev isteği nedeniyle ayrılan çift, sonrasında barışmıştı. Mehmet Ali Erbil Bursalılar tarafından sahneye davet edildi ve fıkra anlattı. Gülseren Ceylan ise telefonla bağlandığı bir magazin programında, Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir ilişkileri olduğunu ve mutlu olduklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 11:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mehmet Ali Erbil ve Sevgilisi Gülseren Ceylan Bursa'da Sahne Aldı

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile gündeme gelmeye devam ediyor. Gülseren Ceylan'ın ev istediği için ayrılan ancak sonrasında yeniden barışan ikili bu defa soluğu Bursa'da aldı. Sahneye davet edilen Mehmet Ali Erbil 'yaşlıyım artık' dedi. Ancak sonrasında Bursalıların ısrarını kırmadı ve sahneye çıkıp, 'Benim de bir tarafım Bursalı. Fatih Ürek’in halası sayılırım' dedikten sonra fıkra anlattı.

Gülseren Ceylan'ın Açıklamaları

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın 26 yaşında olduğu biliniyor. Bir magazin programına telefonla bağlanan Ceylan, 'Öncelikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Mali'yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum, kimsenin ne dediği de umurumda değil' dedi.