Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Toplu Sözleşme Açıklamaları

Ali Yalçın, Afyonkarahisar'da,taleplerin örgütlendiğini belirtti ve 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine hazırlanıyorlar.

Yayın Tarihi: 23.05.2025 23:55
Güncelleme Tarihi: 23.05.2025 23:55

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Toplu Sözleşme Açıklamaları

Ali Yalçın'dan Toplu Sözleşme Değerlendirmesi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Afyonkarahisar'da düzenlediği etkinlikte, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Taleplerimizi tabandan tavana doğru örgütleyerek adım adım toparlıyoruz. İlk çalışmayı yaptık, birçok başlık sıraladık." dedi.

33 Yıllık Bir Miras

Yalçın, Memur-Sen'in 33 yılı geride bıraktığını ve 1 milyon 100 bin üyeye ulaşan güçlü bir yapı olduğunu vurguladı. Sendikanın Anadolu'nun değerlerine sahip çıktığını belirten Yalçın, "Bu ülkenin inancına ve değerlerine ihanet etmeyen bir teşkilatız." ifadelerini kullandı.

Toplu Sözleşme Görüşmeleri İçin Hazırlık

Yalçın, özellikle 3600 ek gösterge, kamu personel sistemindeki revizyon ihtiyacı ve ücret skalası gibi konuların görüşmelerde masaya yatırılacağını kaydetti. "Taleplerimizi başkanlar kurulunda geniş bir şekilde gözden geçireceğiz ve kamuoyuna açıklayacağız." şeklinde konuştu.

Büyümeye Devam Ediyoruz

Örgütlü olmanın öneminin altını çizen Yalçın, "Biz Memur-Sen ailesiyiz. Türkiye'nin en büyük konfederasyonuna dönüşmüş örgütlü kitleyiz." dedi. Ayrıca, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu ve 2 Nolu Şube Başkanları da programa katılarak konuşmalar yaptı.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve diğer sendika üyeleri de katıldı ve Yalçın'a hediyeler takdim edildi.

 Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,  Afyonkarahisar'da teşkilat buluşması...

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Afyonkarahisar'da teşkilat buluşması programına katıldı.

 Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,  Afyonkarahisar'da teşkilat buluşması...

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Afyonkarahisar'da teşkilat buluşması programına katıldı.