Mersin'de Türk Bayrağıyla Yürüyüş Etkinliği
Mersin'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 102 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla görkemli bir yürüyüş düzenlendi.
Etkinliğin Detayları
Mersin Valiliği tarafından organize edilen bu özel etkinlik, Yenişehir ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı'ndan başladı ve Mersin İdmanyurdu Meydanı'nda toplandı.
Katılımcılar
Yürüyüş boyunca katılımcılar, 102 metrelik Türk bayrağını gururla taşıdı. Etkinlik, Suphi Öner Öğretmenevi'nde son buldu.
Tören ve Protokol
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tamamlandı. Etkinliğe Mersin Valisi Atilla Toros, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çeşitli protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Gülnar'da Fener Alayı
Ayrıca, Gülnar ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin öncülüğünde bir fener alayı gerçekleştirildi.
Mersin'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 102 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş yapıldı. Mersin Valiliğince düzenlenen etkinlik, Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Mersin İdmanyurdu Meydanı'ndan başladı. Katılımcıların 102 metrelik Türk bayrağını taşıdığı yürüyüş, Suphi Öner Öğretmenevinde son buldu. Törene Mersin Valisi Atilla Toros, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, diğer protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.