
Mersin'deki Restoran Kavgasında Tutuklamalar
Mersin'in Akdeniz ilçesinde yer alan bir restoranda meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada, 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 10 şüpheli tutuklandı.
Olayın Detayları
Kavga, Karaduvar Mahallesi'ndeki bir restoranda 13 Temmuz tarihinde işletme sahipleri ile bazı müşteriler arasında, müzisyenlerin müzik çalması konusundaki anlaşmazlıklardan dolayı başlamıştı. Yaşanan tartışmanın büyümesiyle birlikte birden bire silahlı ve bıçaklı çatışmaya dönüşen olay sonucunda 8 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, durumları ciddi olan iki yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Polis Operasyonu ve Tutuklamalar
Olayın ardından Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan kişilerin kimliklerini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir araştırma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde H.İ.A, S.H, B.U, E.G, S.T, H.A, D.C.S, M.H, S.A.A. ve R.T adlı 10 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilerek, hakimlik tarafından tutuklandılar.
Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir restoranda 8 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin 10 şüpheli tutuklandı.