Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Son Değerlendirmesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde parçalı bulutlu hava bekleniyor. Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Yayın Tarihi: 23.07.2023 16:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Son Değerlendirmesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Son Değerlendirmesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden esecek.

Bölgelerimizde Hava Durumu

Marmara Bölgesi

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Edirne, İstanbul, Kırklareli ve Kocaeli'nde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Ege Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir ve Manisa'da az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Adana, Antalya, Hatay ve Mersin'de az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ankara, Eskişehir, Konya ve Yozgat'ta az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Bolu, Düzce, Kastamonu ve Zonguldak'ta az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde yer yer çok bulutlu olacak ve yerel sağanak yağış bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Kuzeydoğu kesimlerinde yer yer parçalı bulutlu olacak ve Kars, Ardahan ve Erzurum'un kuzey çevrelerinde yerel sağanak yağış bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Diyarbakır, Gaziantep, Siirt ve Şanlıurfa'da az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.