Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Meteorolojiden 5 ile sağanak uyarısı: Dışarı çıkarken dikkatli olun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke geneli günlük hava tahminini yayınladı. Tahminde ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı açıklanırken, Edirne, Kırklareli, Düzce, Zonguldak ve Bartın 'için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarında çok bir değişim olmayacağı belirtilirken, mevsim normallerinde bir gün geçeceği belirtildi.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 14:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Meteorolojiden 5 ile sağanak uyarısı: Dışarı çıkarken dikkatli olun!

Meteorolojiden 5 ile sağanak uyarısı: Dışarı çıkarken dikkatli olun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke geneli günlük hava tahminini yayınladı. Tahminde ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı açıklanırken, Edirne, Kırklareli, Düzce, Zonguldak ve Bartın 'için sağanak yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava raporunu yayınladı. Ülkemizin genelinin parçalı bulutlu olacağı açıklanırken, Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları ile Edirne, Kırklareli, Düzce, Zonguldak ve Bartın 'için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarında çok bir değişim olmayacağı belirtilirken, mevsim normallerinde bir gün geçeceği belirtildi.

5 İLE SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayınladığı günlük hava raporunda 5 ile sağanak uyarısında bulundu. Edirne, Kırklareli, Düzce, Zonguldak ve Bartın için yoğun sağanak uyarısı yapan Meteoroloji, oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmezken, kuzey ve iç batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar bekleniyor. Marmara ve Kuzey Ege'de güney ve güneybatı yönlerden yoğun rüzgar esintisi bekleniyor.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı yer yer çok bulutlu bir hava beklenirken, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü yağış beklentisi bulunuyor.

EGE BÖLGESİ

Parçalı yer yer çok bulutlu bir hava beklentisi bulunuyor. Kuzey Ege kıyılarında ise sağanak yağış beklentisi bulunuyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu hava tahmini bulunuyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve bulutlu bir hava tahmini bulunuyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu hava tahmini bulunuyor. Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yağış beklentisi bulunuyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ BÖLGELERİ

Parçalı ve bulutlu bir hava beklentisi bulunuyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah ve akşam saatlerinde sis ve pus beklentisi bulunuyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.